1. Haetaan IP-osoite ja portti​
Kirjaudu Gamepaneliin osoitteessa https://gamepanel.fi/, valitse palvelin jolle teemme osoitteen. Kopioi IP-osoite sekä portti.

2. Luodaan tietue Pleskissä
Kirjaudu asiakasalueelle ja siirry "Minun..." » "Palveluni" » (Valitse webhotellisi, jossa haluamasi verkkotunnuksen hallinta sijaitsee):

​Valitse "Kirjaudu Pleskiin":

Valitse verkkotunnuksesi ja valitse "DNS-asetukset":

Valitse "Lisää tietue"-painike:

Täytä tiedot seuraavasti (selitykset alempana):

Tietuetyyppi on SRV.
Palvelun nimi on minecraft,
Protokolla on TCP.
Toimialueen nimi-kenttään voit asettaa minkä tahansa tekstin, jonka haluat - jolla palvelimelle liitytään (jos haluat, että etuliitettä ei ole, jätä kenttä tyhjäksi). Kuvan esimerkin mukaan osoitteeksi tulee mc.sirkulaattori.fi.
Port on palvelimesi portti, niin kuin tässä tapauksessa 25574.
Kohdeisäntä on pelipalvelimesi osoite ilman porttia, joka tässä tapauksessa on g5.bitti.gg.
TTL, priority ja weight ovat vapaasti valittavissa olevia kenttiä. Pleskin tarjoamat oletukset ovat hyvät arvot.

Halutessasi voit lisätä SRV -tietueita lisää niin monta, kuin tarvitset.

Onnea pelipalvelimen kehitykseen!