SFTP-yhteyden muodostaminen omalta tietokoneelta edellyttää SFTP-asiakasohjelmistoa, kuten FileZilla. Asenna ohjelmisto tietokoneellesi ja käynnistä se.

Kun ohjelmisto on käynnissä, voit hakea Gamepanelista SFTP-kirjautmistiedot. Löydät ne menemällä palvelimesi sivulle, valitsemalla yläpalkista kohdan "Settings" ja tämän jälkeen "SFTP-details".

Kirjoita isännäksi pelipalvelimesi osoite, käyttäjänimeksi SFTP-asetukset sivulla kerrottu käyttäjänimi, gamepanel-salasanasi ja portiksi 2022.

Paina quickconnect-nappia ja näin sinun pitäisi päästä mukkaamaan tiedostoja!

Vinkki:
Käy asetuksissa (muokkaa > asetukset) muokkaamassa tiedostolistan asetuksien tuplaklikkauksien toiminto tiedostoja varten valinnaksi "Näytä/muokkaa", niin FileZilla avaa tiedoston muokattavaksi suoraan omassa editorissa (suosittelemme Visual Studio Code- tai Brackets-ohjelmistoa). Kun olet saanut muokattua tiedoston, tallenna ja palaa FileZillaan vielä vahvistamaan tallennus.