Server-icon näkyy Minecraftin palvelinlistassa, johon voi tallentaa palvelimien osotteita. Ikoni lisää palvelimellesi huomattavasti sen ammattimaisuutta ja helpottaa palvelimen löytämistä suurista palvelinlistoista.

Kuvan vaatimukset​
Kuvan tyyppi: PNG
Nimi on server-icon.png
Kuvan koko: 64x64

Vie hiiresi tiedoston päälle nähdäksesi sen tiedot

Kuvan lähettäminen palvelimelle​
Siirry "Management" » "File Management", varmista että kansiona on /home/container (eli palvelimesi kotihakemisto) ja klikkaa "Upload". Valitse server-icon.png ja lähetä tiedosto.

Käynnistä palvelimesi uudelleen ja valmis!

Ilmainen kuvankäsittelyohjelma ilman latausta​
Voit käyttää mitä tahansa omistamaasi kuvankäsittelyohjelmaa, kunhan aiemmin mainitut kriteerit täyttyvät, eli tiedostotyyppi PNG, kuvakoko 64x64 ja tiedostonimi server-icon.png.

Hyvä ilmainen kuvankäsittelyohjelma on Pixlr X, jota voit käyttää täällä: https://pixlr.com/fi/x/

Ohjelmaa ei tarvitse ladata tietokoneelle, vaan se toimii selaimella.