Saatat joutua välillä tyhjentämään selaimen evästeet. Tämä on kuitenkin välillä kivuliasta, joten ajattelimme luoda ohjeen, otta pystyt poistamaan evästeet vain meidän sivustoltamme, jos kohtaat ongelman joka evästeiden poistoa vaatii. Yleisin tähän liittyvä virhe on CSRF-token mismatch, joka saattaa aiheutua siitä, että kaksi eri sivustoa saman verkkotunnuksen alla käyttää samaa evästettä CSRF-hyökkäyksien estämiseksi. Pelkoa CSRF-hyökkäyksestä ei kuitenkaan evästeidenkään poiston jälkeen ole, sillä sinulle luodaan aina uusi CSRF-avain aina edellisen poistuessa automaattisesti. Lisätietoa CSRF-avaimesta ja hyökkäyksistä löydät täältä: https://help.bittivirta.fi/fi/article/csrf-token-mismatch-virhe-1aytv92/

Ohjeet saattavat erota hieman riippuen selaimestasi, mutta yleisestiottaen (Google Chrome) evästeiden poistaminen tapahtuu seuraavan ohjeen mukaan.

Evästeiden tyhjentäminen yhdeltä sivustolta
Jos kohtaat ongelmaan Gamepanelissamme:
Siirry osoitteeseen https://gamepanel.fi/ ja klikkaa selaimessa osoitteen vierellä olevaa lukkoa kuvan mukaisesti ja klikkaa Cookies tai Evästeet.

Valitse yksi kerrallaan jokainen sivusto ja klikkaa Remove tai Poista.

Kun jäljellä ei ole enää yhtäkään sivustoa, paina Done tai Valmis:

Tämän jälkeen siirry osoitteeseen https://uusi.gamepanel.fi/ ja toista prosessi, mikäli sivustolla näkyy evästeitä.

Jos tämä prosessi ei kuitenkaan auttanut, saatat joutua poistamaan selaimesi kaikki evästeet - tai käyttämään incognito-tilaa.

Kaikkien evästeiden poistaminen
Avaa selainhistoria painamalla Ctrl+H tai valitsemalla historia selaimen oikeasta reunasta kolmen pallukan kohdalta
Valitse Clear browser history tai Poista selainhistoria

Valitse kuvan mukaiset asetukset ja tyhjennä selainhistoria

Jos nämä vaiheet eivät auttaneet jonkin virheen kanssa (kuten CSRF-virhe), ota yhteys asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme selvittämään, mikä mättää!