RCON yhteyden käyttöönotto

Vakiona palvelimilla ei ole RCON yhteyttä käytössä, sillä palvelin asentuu pelkästään yhdellä portilla. Jos RCON -yhteydelle ei ole tarvetta sitä ei kannata ottaa päälle.

Plussat:
- Ilman RCON yhteyttä palvelimelle tehtävät RCON -kirjautumishyökkäykset ovat hyödyttömiä.
- Pystyt Gamepanelin consolesta suorittamaan kaikki komennot joita käyttäisit RCON -yhteyden kautta.
- Voit luoda Gamepanelissa alikäyttäjiä joille voit antaa oikeudet käyttää consolea, tällöin riskit RCON -salasanan vuotoon pienenevät.

Miinukset:
- Jotkut kolmannen osapuolen ohjelmistot saattavat tarvita RCON -yhteyttä.

Kuinka otan RCON -yhteyden käyttöön?

Alkuunsa sinun tarvitsee mennä Gamepaneliin ja suunnata omalle palvelimellesi ja valita "Network" -välilehti,
Palvelimesi » (valitse haluamasi palvelin) » Network
Network -välilehdeltä sinun tulee klikata "Create allocation", saat tästä portin RCON -yhteydelle.

Suuntaa "Startup" -välilehdelle ja määrittele sieltä "RCON PORT"
Palvelimesi » (valitse haluamasi palvelin) » Startup » RCON PORT