Mikä on Paysafecard?​
Paysafecard on Paysafe Group PLC:n luoma prepaid-maksutapa. Voit ostaa Paysafecardin niitä myyvältä yritykseltä (esim. R-Kioski) ja maksaa saamallasi koodillasi palveluita. Näin kukaan ei voi periä kortiltasi enemää rahaa, mitä siihen on maksettu.

Paysafecardeja myydään 10, 25, 50 ja 100€ arvoisina prepaid-kortteina.

3Mistä voin ostaa Paysafecardin?​
Paysafecardin voit ostaa esimerkiksi miltä tahansa R-Kioskilta. Paysafecardeja myydään kuitenkin myös muissa liikkeissä. Listan Paysafecardeja myyvistä liikkeistä löydät osoitteesta https://www.paysafecard.com/fi-fi/hanki/myyntipisteiden-haku/myyntipisteitae/.

Miten maksan Paysafecardilla?​
Suosittelemme lisäämään koko Paysafecard-summan asiakastilillesi kreditteinä. Kredittejä voit taas käyttää palveluiden maksamiseen. Näin Paysafecard-kortillesi ei jää muutamaa euroa, jonka käyttäminen muualla voisi olla hankalampaa.

Lisätietoja kredittien ostamisesta löydät osoitteesta https://tietopankki.bittivirta.fi/fi/article/kredittien-ostaminen-cloud-asiakasalueelle-etukateismaksu-18ake0b/

Lisäkulut​
Paysafecardilla maksaminen voi olla välillä hieman haastavaa, sillä tuotteen hintaan lisätään aina 15% lisäkulu. Lisäkulu on Paysafecardin kulu, jonka he haluavat heidän maksutavallaan maksetuista palveluista.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Peruuttaa
Kiitos!