Ikävää kuulla, että ajatuksissasi on tuotteen pruminen. Ymmärrämme kuitenkin, jos haluat peruuttaa tilauksesi, sillä aina kaikki ei mene suunnitellusti tai elämäntilanne muuttuu.

Toivomme, että saisimme palvelun perumisesta ilmoituksen, sillä se helpottaa meidän työtämme. Emme kuitenkaan vie perintään laskuja webhotelleista tai pelipalvelimista, ellei tilaajana ole yritys.

PayPal-tilaukset kuitenkin tulee perua käsin, jos olet luonut PayPalissa automaattisen maksuprofiilin. Tämä onnistuu yksinkertaisesti asiakasalueellamme tuotteen hallinnasta painamalla nappia "Peruuta tilaus". Voit valita, haluatko peruuttaa palvelun välittömästi vai laskutuskauden päätyttyä.

Jos haluat perua palvelun välittömästi ja saada asiakastilillesi hyvityksen palvelun jäljelle jääneistä päivistä, muista kertoa tämä peruutuspyynnössä, sillä varmistamme asiakkailta välittömän peruutuksen, ellei tätä ole erikseen kysytty lomakkeessa. Välittömässä peruutuksessa palvelusi poistetaan Bittivirran palvelimilta, eikä sitä ole madollista palauttaa.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Peruuttaa
Kiitos!