Oxidemod -lisäosan asennus​
Tässä artikkelissa ohjeistetaan palvelimen asetuksien muuttamista. Asetustiedoston löydät Gamepanelissa, kun navigoit:
Palvelimesi » (valitse haluamasi palvelin) » Palvelimen hallinnointi » Käynnistysparametrit

Käynnistysparametrin "Oxidemod" laita arvon 0 tilalle 1 niin Oxidemod tulee käyttöön.

Oxidemod asentuu tai poistuu käytöstä palvelimen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Lisäksi Oxidemod tarkistaa ja asentaa tarvittaessa omat päivityksensä palvelimen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä.