Oman maailman tuominen​

Voit tuoda oman Valheim-palvelimen maailman helposti omalle palvelimellesi noudattamalla seuraavia ohjeita.

Maailman löytäminen omalta tietokoneelta​

Ensin tarvitaan maailma, joka siiretään. Saat maailman tiedostot seuraavasti:

Paina samaan aikaan näppäimistöltäsi + R
Liitä kenttään teksti "%userprofile%\AppData\LocalLow\IronGate\Valheim\worlds", mukaanlukien "-merkit.
Valitse tiedostot worldname.db, worldname.db.old, worldname.fwl ja worldname.fwl.old
Huomaa, että et voi vaihtaa maailman nimeä muuttamalla tiedostojen nimeä. Tiedostonimen muuttaminen estää maailman toiminnan.
Pakkaa valitut tiedostot klikkaamalla niitä oikealla ja valitsemalla Lähetä kohteeseen... ja Pakattu (zip) tiedosto

Maailman siirtäminen palvelimelle​

Avaa Gamepanel (https://gamepanel.fi) ja kirjaudu asiakasalueen tunnuksilla tai Gamepanel-käyttäjällä
Valitse Valheim-palvelimesi
Siirry ylänavigaatiossa Management ja File Management
Siirry kansioon .config/unity3d/IronGate/Valheim/worlds
Lataa luomasi zip-tiedosto raahaamalla se selaimeen tiedostojen kohdalle tai klikkaamalla Upload ja valitsemalla zip-tiedostosi
Kun tiedosto on latautunut, klikkaa kolmea pistettä tiedoston perässä ja klikka Decompress

Siirry Gamepanelin ylänavigaatiossa kohtaan Configuration ja Startup Parameters
Kirjoita World Name-kohdan kenttään maailman nimi (sama kuin tiedostonimi, kirjainkoko merkitsee, ei .db tai .fwl-päätettä) ja tallenna parametrit

Käynnistä palvelimesi uudelleen kohdassa System » Console ja klikkaamalla Restart. Yhdistä palvelimelle ja vanhan kartan tulisi olla näkyvillä!

Mukavia pelihetkiä!