Paina näppäimistösi näppäimiä Windows+R samanaikaisesti
Kirjoita auenneen ruudun tekstikenttään teksti %appdata% ja kikkaa OK.

Avaa kansio .minecraft ja tämän jälkeen kansio saves.
Klikkaa maailmaa, jonka haluat siirtää palvelimellesi oikealla hiiren painikkeella ja paketoi kansio zip-tiedostoon haluamallasi ohjelmistolla tai: Valitse "Lähetä kohteeseen..." » "Pakattu (zip) tiedosto"

Siirrä zip-tiedosto esim. työpöydälle tai ladattuihin tiedostoihin
Siirry Gamepanelissa (https://gamepanel.fi/) tiedostojenhallintaan valitsemalla ensin palvelimesi, sitten "Management" ja "File Management".
Lataa pakkaamasi zip-tiedosto palvelimelle käyttäen upload-painiketta ja valitsemalla tiedosto, jonka haluat tuoda palvelimelle.
Etsi lataamasi tiedosto File Managementista, napsauta kolmea pistettä ja "Decompress"

Avaa nyt samassa tiedostolistauksessa näkyvä tiedosto server.properties klikkaamalla sen nimeä.
Etsi tiedostosta kohta level-name ja kirjoita sen perään maailmasi nimi. Maailman nimen tulee olla sama, kuin kansiolla.

Tallenna tiedosto.
Käynnistä palvelimesi uudelleen Gamepanelissa kohdassa System » Console ja klikkaamalla nappia Restart.

Halutessasi voit tuoda palvelimelle myös muita karttoja. Sinun tulee kuitenkin joka kerta vaihtaaa kohta level-name ja käynnistää palvelin uudelleen, jotta kartta vaihtuu. Jos haluat vaihtaa komennolla karttaa, noudata tätä ohjetta: https://palsta.speek.fi/threads/useamman-minecraft-kartan-tuominen-palvelimelle.18/

Mukavia pelihetkiä!