Mikä on PayPal?​
PayPal Holdings, Inc. on Amerikkalainen, kansainvälisesti luotettu maksutapatarjoaja johon voit tallentaa pankki-/luottokorttisi tai siirtää rahaa suoraan verkkopankistasi. Voit myös vastaanottaa maksuja PayPal-tilillesi sähköpostin tai paypal.me-tunnuksen avulla.

PayPalia käytetään lähtökohtaisesti maksutapana - kun halutaan joko helpottaa maksua niin - ettei sinun tarvitse tallettaa pankki-/luottokorttiasi useampaan eri verkkokauppaan. Näin maksu on myös turvallinen, kun kauppias saa vain sinun valtuuttaman summan, eikä saa veloittaa kortiltasi haluamaansa summaa itse.

Lisätietoa PayPalista löydät heidän omilta sivuilta https://www.paypal.com/ tai Wikipedia-artikkelista: https://fi.wikipedia.org/wiki/PayPal.

Miten maksan PayPalilla Bittivirta.cloudissa?​
Kirjaudu ensin Bittivirta.cloudin sivuille ja siirry sivun yläreunan alemmassa navigaatiossa "Minun..." » "Laskut" ja valitse klikkaamalla sivulta lasku, jonka haluat maksaa. Valitse maksutavaksi PayPal ja klikkaa PayPalin keltaista maksunappulaa.Selaimeesi aukeaa PayPalin ikkuna. Varmista, että ikkunan osoite alkaa https://paypal.com/, kirjaudu sisään ja suorita maksu PayPalin ohjeiden mukaan. Voit valita haluamasi kielen ikkunan alalaidasta.Kun lasku on maksettu, laskun maksu vahvistuu Bittivirralle yleensä välittömästi, mutta kuitenkin vähintään 24 tunnin sisällä. Jos maksu ei kuitenkaan vahvistu automaattisesti, mutta maksu on veloitettu tililtäsi - ole yhteydessä Bittivirran asiakaspalveluun niin selvitämme asian välittömästi.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Peruuttaa
Kiitos!