DNSSEC parantaa turvallisuutta siten, että kukaan ei voi väärentää nimipalvelimiasi. Bittivirran kaikki webhotellit tukevat DNSSEC-ominaisuutta ja suosittelemme vahvasti sen käyttöönottoa. Myös fi-verkkotunnuksien myöntäjä Traficom suosittelee vahvasti DNSSEC:n käyttöä.

Traficomin esite DNSSECistä: https://www.traficom.fi/sites/default/files/media/file/DNSSec_uusi.pdf

1. Kirjaudu Pleskiin​
Avaa Plesk asiakasalueella OneClick-kirjautumisella tai kirjaudu Pleskiin osoitteessa https://plesk.speek.fi/

2. Valitse verkkotunnus jota hallitset ja valitse DNNSSEC​

3. Allekirjoita DNS-vyöhyke​

4. Täytä avaintietolomake ja paina OK​

Lähetä DS-resurssitietueet verkkotunnuksen rekisteröitsijälle​

Bittivirralla ei ole vielä käytössä automaattista DNSSEC-avaimien talletusta, joten joudut olemaan yhteydessä asiakaspalveluun. Lähetä saamasi avaimet meille sähköpostitse osoitteeseen tuki@bittivirta.fi. Jos käytössäsi on CloudFlare tai muu palveluntarjoaja, lähetä DS-tietueet heille heidän järjestelmien kautta.