Suosittelemme lisäämään jokaiselle palvelimelle automaattisen uudelleenkäynnistyksen (autorestartin), oli kyseessä sitten Minecraft, Terraria, CS:GO tai mikä tahansa muu pelipalvelin. Autorestart mahdollistaa sen, että palvelimen ylivuotanut muistinkäyttö (carbage), joka on varsinkin yleistä Java-palvelimissa varsinkin, kun käytössä on paljon lisäosia ja modeja. Näin ollen autorestart siis saattaa pienentää lagia huomattavasti.

Autorestartin käyttöönotossa voit käyttää jotakin pluginia tai voit luoda autorestartin Gamepanelin Schedules-ominaisuudella seuraavasti:
Kirjaudu Gamepaneliin osoitteessa https://gamepanel.fi/
Valitse palvelimesi, jonne haluat lisätä autorestartin
Siirry Configuration » Schedules » Create New

Täytä lomakkeen kentät niin kuin haluat, tai esimerkin mukaisesti

Automaattisen tehtävän nimi
Viikonpäivä
Kuukauden päivä
Tunti
Minuutti (ajan valinnassa voit käyttää ctrl+klick valitaksesi useampia, tekstikentässä * = kaikki, myös linuxin cron-tyyli on sallittu)
Kuinka moinen sekunnin/minuutin jälkeen komento/toiminto suoritetaan
Suoritetaanko konsolikomento vai toiminto (toiminto = stop, restart & start)
Komento tai toiminto
Lisää uusi komento/toiminto
Poista komento-/toimintorivi
Tallenna ajoitettu tehtävä
Poista ajoitettu tehtävä